reviews

What our guests have to say...

“Tijd voor mekaar…”

> review juli 2016

Dag Marcella, Yuri, Blanca, Evita en Olivia,

Dankzij jullie warme gastvrijheid, jullie heerlijke landhuis en de prachtige streek, hebben wij kunnen genieten van een fantastische ontspannen vakantie met tijd voor mekaar. Bedankt en succes met de verbouwingen.

Annick, Charles, Frédérique, Emile, Cesar en Jelle

 

fam. De Grauwe-Peeren

Deurle (België)

“Enorm genoten”

> review juli 2016

Lieve familie,
Enorm genoten van ons lekkere weekje! Met dank aan jullie, jullie tips over de omgeving en jullie charmante duiventoren. Veel dank en wellicht tot een volgende keer.

Groses bisous,
Hein  Martine  Hannah  Niels  Thijmen

 

fam. Ter Linden

Utrecht

“A bientôt!”

> review mei 2016

Lieve Marcella, Yuri, Blanca, Evita en Olivia,
Wat hebben we genoten deze twee weken! Wat een plek, wat een huis en wat een lieve, gastvrije en enthousiaste gastheer en dames. Raf zegt dat hij drie zussen heeft, wat een heerlijke meiden! Heel erg bedankt voor deze twee onvergetelijke weken… En wellicht ‘a bientôt’ !

Lieve groeten van René & Floor
en een hele dikke kus van Raf en Seger :-)

fam. Lijnsvelt - Zwijnenburg

Nigtevecht

> review mei 2016
fam. Leeman-Voorneman

Amsterdam

“Heerlijk plekje…”

> review september 2015

Lieve mensen,
Wat een heerlijk plekje en wat een heerlijke meiden. Week ging veel te snel, nog zoveel te zien. Maar we hebben genoten! Dank voor alles en veel succes met de verbouwing. Het gaat jullie goed!!!

Liefs van Marcel, Sandy & Vince

fam. Van der Wal - Roozenburg

Amsterdam

“Ik heb leren zwemmen bij jullie!”

> review augustus 2015

Beste Yuri en Marcella,
Mees: “Ik heb leren zwemmen in het diepe bij jullie. Ik vond het leuk bij jullie!” Daan: “Ik heb leren zwemmen met bandjes bij jullie!” We vonden het geweldig bij jullie, bedankt voor alles. Jullie hebben een super mooi huis en de service is fantastisch! Ook hebben we genoten van jullie dochters, geweldige meiden. Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer!

Groetjes, André, Kirsten, Mees en Daan

fam. van Meijgaarden

Delfgauw

“We komen zeker terug!”

> review augustus 2015

Lieve Marcella, Yuri en meisjes,
Jullie hebben hier op Lafage een droomplek gemaakt, waar genieten vanzelf gaat. We hebben ten volle genoten van de prachtig gerenoveerde duiventoren. Een super verfrissend zwembad voor de warme zomerdagen. Een zalige douche en heerlijke bedden. Zalig geslapen in al die stilte. Bedankt voor jullie gastvrijheid en de fijne tips. De meisjes hebben volop genoten van de schilderworkshop en zijn heel fier op hun kunstwerkjes. Deze vakantie heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt.

Lieve groeten, Ils – Peter – Ona & Fee

fam. Sweron

Antwerpen - België

“Bedankt voor jullie tips!”

> review augustus 2015

Beste Yuri, Marcella en de meisjes,
WIj hebben erg genoten van ons verblijf in jullie duiventoren. De heerlijke rust, het luxe huisje, de mooie omgeving en jullie gastvrijheid maakte ons vakantieplaatje compleet! De meiden hebben genoten van de schildermiddag en natuurlijk het heerlijke zwembad. Veel succes met jullie renovatieplannen. Geniet van jullie unieke plekje en jullie heerlijke meiden!

Gerald & Daniela Elize & Liselot

fam. Kas

Hulst

“Wat hebben wij genoten…”

> review juli 2015

Lieve familie van Bruggen,
Wat hebben wij genoten in en om Villa Lafage! Mede door jullie tips hebben we heel veel moois van de omgeving mogen zien. De hoogtepunten waren voor ons het super mooie weer, het meertje bij Lougratte, Chateau Bonaguil en voor de jongens natuurlijk het zwembad! Ook was het dorpsfeest in Bournel erg leuk, lekker gegeten, gelachen en gedanst. Bijzonder om dat een keer mee te mogen maken. De kinderen zullen de meiden gaan missen! Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid, het gaat jullie goed.

Lieve groet, Frederik, Jacoline, Tim, Stijn en Norah

fam. Veldman

Katwijk

“Bijna een Villa Felderhof ervaring.”

> review juli 2015

Beste Marcella en Yuri,
Wat een prachtige bijzondere en rustgevende plek hebben jullie hier! Het voelde meteen als thuiskomen. Bijna een “Villa Felderhof’ ervaring. Wij gaan helemaal zen naar huis. Dank jullie wel voor jullie gastvrije ontvangst. We hebben ervan genoten.

Niels, Sandy, Eline & Nora
ps: nog een kunstwerk van Eline als dank!

fam. Vos

Bergen op Zoom

“We hebben wéér genoten!”

> review mei 2015

Lieve familie,
Dit was onze 2e keer in de duiventoren en het was net zo perfect als de eerste keer! Alle kindjes wat ouder, maar allemaal weer net zo blij met elkaar. Dit keer hebben we wat meer de omgeving bekeken. Super leuk, de grotten en kasteel Bridoire, de spellen waren erg leuk. Het was zeker de moeite waard! Morgen via Parijs naar huis, 1 nachtje blijven om de Eiffeltoren te kijken. Daarna is het voor ons echt voorbij helaas. Waarschijnlijk tot ziens, het was fantastisch!

Bedankt -x- Cyriel, Esther, Luna, Noah & Dex

fam. Bijl

Voorschoten

“Het was weer heerlijk!”

> review juli 2016

Lieve mensen,
En weer mochten we een week genieten van jullie gastvrijheid en de duiventil. Deze keer is er ruimschoots gebruik gemaakt van het zwembad, door Guus en oma. Door al die bommetjes van Guus mag er morgen wat water bij! En die gezellige schilder ochtend met de kinderen en Marcella, wat was dat leuk! Met prachtige resultaten… 2 schilderstukken mee naar huis. Dierbare herinneringen! Volgens Guus heeft zijn zusje (in de buik) ook genoten ;-) wie weet komen we nog eens met een extra persoon hier. Tot die tijd… heel erg bedankt. Geniet van ’t leven en van elkaar!

Veel liefs van Douwe, Suzanne, Guus, “zusje” en oma

fam. De Jonge - Bouhuijzen

Abcoude

“Une belle histoire…”

> review juni 2016

Beste Marcella, Yuri en meisjes,
Jullie warme ontvangst, super leuke tips, mooie pigeonnier (we hebben genoten van de woonkeuken), relaxte en leerzame schilder workshop en de prachtige omgeving. Dit alles nemen wij als mooie herinneringen met ons mee. Jullie hebben een waanzinnige plek gecreëerd! Bedankt voor de gezellige borrel en heerlijke happen. Super leuke avond met goede gesprekken! Jullie zijn mooie mensen, met 3 prachtige dochters. Take care!!

Gros bisous,
Esmiralda, Alexander en Olivier

fam. Koenen - Vendrig

Buren

“De derde keer!”

> review mei 2016

…en ik vrees niet de laatste. Wat een heerlijkheid! De kids vinden elkaar nog steeds leuk ;-) En deze keer wéér nieuwe dingen gedaan! Met een legertruck een reservaat binnen gegaan en herten, zwijnen, ezels en bizons gevoerd, heel tof. En naar Parc en Ciel, ook super! De kinderen vonden het klimmen en tokkelen echt heel leuk, en wij trouwens ook! Luna heeft nog heel hard gehuild toen Blanca weg was. Echt zielig… maar na een poosje ging ’t wel weer. Tot de volgende keer!

Dikke kus Esther, Cyriel, Luna, Noah en Dex

fam. Bijl

Voorschoten

“Bedankt voor de gastvrijheid.”

> review september 2015

Lieve familie,
Rust, reinheid, regelmaat en Rotterdam! Bedankt voor de gastvrijheid. Als jullie zin en tijd hebben… wij willen en kunnen jullie Katendrecht op z’n mooist laten zien. Heb ’t goed en hou ’t goed! Lieve groet en ’n dikke kus.

Luc en Arianne

fam. Van Keulen- Van Wassenaar

Hoogvliet

“Des vacances comme un rêve…”

> review augustus 2015

Chère famille van Bruggen,
Merci pour le temps formidable que nous avons pu passer ici, dans votre belle “pigeonnier”. Nous l’avons beaucoup aprécié ! Nous avons passé un temps très détendu. La vue sur le beau paysage chaque jour nous a fait du bien. Des vacances à la campagne comme un rêve…

Amicalement, Stephanie, Florian, Amilia, Carla et Niclas

fam. Hartmann

München - Deutschland

“…veel leuke dingen gedaan…”

> review augustus 2015

Beste familie van Bruggen,
Wij hebben erg genoten van deze 2 weken in “Villa Lafage”. We hebben super mooi weer gehad en veel leuke dingen gedaan in de omgeving. Natuurlijk hebben we ook veel plezier van het zwembad gehad. We kijken terug op een heerlijke vakantie!

Groetjes, Kees, Astrid, Nienke, Eva en Sam
ps: We hebben nog een kleine verassing voor jullie meiden in het zwembad achter gelaten!

fam. Diks

Schalkwijk

“Heel bijzonder om na 3 jaar terug te zijn.”

> review juli 2015

Marcella en Yuri,
Wat hebben we opnieuw genoten op Lafage! Heel bijzonder om na 3 jaar terug te zijn… Met in totaal 2 kinderen rijker. De rust, gezelligheid, het heerlijke landhuis; vakantie zoals vakantie hoort te zijn! Dank voor alle goede zorgen en jullie gastvrijheid. We hopen jullie hier in de toekomst nog eens te treffen!

Dikke kussen, Maurice, Eline, Dagmar en Merle

fam. van Boxtel-Pullens

Dongen

“Kunstenaars met staal”

> review juli 2015

Lieve familie,
Kunstenaars met staal, beton en groen zijn jullie. Deze waanzinnige mooie, door jullie gemaakte plek, stond voor ons garant voor een hele fijne en ontspannen week. De omgeving en het prachtige weer deden ook goed mee, en natuurlijk jullie geweldige gezelschap. Bedankt, we hebben heel erg genoten. Wie weet tot een volgende keer!

Lieve groet van Annemarie, Joris, Iris en Julia

fam. Roskam

Medemblik

“We hebben een heerlijke tijd gehad…”

> review juni 2015

Beste Yuri, Marcella en de kids,
We hebben genoten van het zwembad bij 40 graden een perfecte verkoeling! Prachtige omgeving en leuke dorpjes. Bedankt voor de goede tips en de heerlijke borrel!

Tot ziens, Roland & Eva, Felix, Stella en Julius

fam. Pouw-Kievit

Amsterdam

“Wat een superplek!”

> review juni 2015

Beste familie van Bruggen,
Er is maar weinig wat ik nog kan toevoegen aan de voorgaande berichtjes. Wij hebben onwijs genoten van jullie goede orgen en onze eerste vakantie als gezin is tot nu toe geweldig geslaagd! Wellicht tot ooit…

Lieve groeten, Saban, Jennifer en Fons

fam. In-Olivieira

Rotterdam